Destination wedding in België - Shanna en J.P. - trouwfotografie door Ana

Destination wedding in België – Shanna en J.P.

In Fotoblog by Ana

Destination wedding in België – Shanna en J.P.

  Ana      24-09-2017      Fotoblog

Ik mocht vorig jaar de handfasting van Shanna en JP in ons prachtige Friesland vastleggen. Toen J.P. mij vroeg of ik het jaar daarop naar België wilde komen om hun bruiloft te fotograferen, was ik meteen enthousiast! Jaaa, ik wil 🙂 De dag begon bij Shanna en J.P. thuis in Herentals met de voorbereidingen. In de middag trouwden ze in het gemeentehuis, vervolgens hebben we een fotoshoot gedaan bij het Kasteel van Brasschaat. Na een heel relaxte middag en shoot gingen we naar Het Koffiehuisje Ons Moemoe. In hun prachtige tuin vond de handfasting plaats en later die avond het feestje. Ik heb enorm genoten, bedankt dat ik erbij mocht zijn!

« »

Fotografika Eersteklas Bruidsfotografie ana@fotografika.nl Facebook

Contact

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Destination wedding in België – Shanna en J.P.